Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Amazonas Yaracuyanos FC
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 23.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sarmiento met een sublieme pass. Córdova heeft problemen om de bal te vangen. Mangana probeert naar een medespeler te passen. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Mangana is nu in balbezit. Vera rent richting de bal. Mangana verovert de bal door een tackle van achteren. Mangana geeft een lange en hoge pass. Daar is Cuares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Reyna passt de bal zonder na te denken. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento geeft de bal voor. Mangana rent richting de bal. Mangana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pocaterra trapt de bal weg van het doel. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mangana met een sublieme pass. Sarmiento rent richting de bal. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Amazonas - Yaracuyanos FC 0:1

25e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Reyna passt de bal in één keer door. Córdova is nu in balbezit. Córdova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Amazonas - Yaracuyanos FC 0:2

38e minuut.
Zalzman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento geeft de bal voor. Mangana kan de bal niet met de borst controleren. Mangana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Finol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orozco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Amazonas 56%, Yaracuyanos FC 44%.
Real Amazonas - Yaracuyanos FC 0:2

60e minuut.
Zalzman passt de bal met de wreef. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro geeft een hoge lob. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sarmiento kan de bal niet met de borst controleren. Sarmiento probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Córdova de bal. Castro geeft de bal voor. Riberos speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Escalante speelt de bal door. Guerra is nu in balbezit. Guerra met een sublieme pass. Peña is nu in balbezit. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Moreno met een sublieme pass. Mangana is nu in balbezit. Mangana speelt de bal door. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova schiet op doel. Utrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Cuares de bal. Utrera probeert naar een medespeler te passen. Peña kopt de bal weg. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Amazonas 44%, Yaracuyanos FC 56%.
Real Amazonas - Yaracuyanos FC 0:2