Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La villa sp Real Amazonas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott met een sublieme pass. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Castro probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Noguera rent richting de bal. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott draait met de bal, schiet en ... Cuares probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La villa sp - Real Amazonas 1:0

39e minuut.
Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott is nu in balbezit. Bigott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La villa sp 55%, Real Amazonas 45%.
La villa sp - Real Amazonas 1:0

47e minuut.
Amundaray geeft de bal voor. Escalante speelt de bal door. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Escalante passt de bal zonder na te denken. Patiño rent richting de bal. Patiño passt de bal in één keer door. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Inworp. Vera met de inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Utrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La villa sp 37%, Real Amazonas 63%.
La villa sp - Real Amazonas 1:0