Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Lehman Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2765
Lehman Barinitas FC
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lancken met een sublieme pass. Peña is nu in balbezit. Valente rent richting de bal. Peña onderschept slim de pass. Peña draait met de bal, schiet en ... Oviedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Brizuela de bal. Brizuela met een sublieme pass. Peña rent richting de bal. Peña draait met de bal, schiet en ... Oviedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Ariza onderschept slim de pass. Ariza geeft de bal voor. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza geeft een lange en hoge pass. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cumare is nu in balbezit. Becerra onderschept slim de pass. Becerra passt de bal met de wreef. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lehman - Barinitas FC 0:1

39e minuut.
Lancken passt de bal met de wreef. Becerra is nu in balbezit. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peña de bal. Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lehman - Barinitas FC 0:2

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oviedo niet meer kan verder spelen. Elie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lehman 51%, Barinitas FC 49%.
Lehman - Barinitas FC 0:2

74e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rojo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ramírez is nu in balbezit. Gascón onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piedra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ramírez is nu in balbezit. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brizuela. Vera raakt geblesseerd tijdens het duel. Cumare zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft de bal voor. Feltscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Durán met een sublieme pass. Klungelig pakt Piedra de bal. Lancken is nu in balbezit. Piedra rent richting de bal. Piedra haalt uit met een fantastische trap. Feltscher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lehman 33%, Barinitas FC 67%.
Lehman - Barinitas FC 0:2