Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.22
  • Stadion: goldeoro Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1913
goldeoro jeduimate
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Trimarcchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frajnd met de inworp. Goglucci rent richting de bal. Goglucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Frajnd geeft de bal voor. Aspen kopt de bal weg. Argy probeert de bal aan de voet te houden. Schunke is nu in balbezit. Schunke haalt uit met een fantastische trap. Duggan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fraga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Más rent richting de bal. Más passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Oger met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Agostinelli de bal. Ciantinni speelt de bal door. Schunke is nu in balbezit. Schunke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Clark probeert naar een medespeler te passen. Lindenbaum is nu in balbezit. Lindenbaum passt de bal in één keer door. Schunke bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunke passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goldeoro 56%, jeduimate 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goldeoro - jeduimate 0:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Degano neemt de hoekschop. Zoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoff haalt uit met een fantastische trap. Oger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goldeoro - jeduimate 0:1

60e minuut.
Argy geeft een hoge lob. Traverso is nu in balbezit. Traverso geeft een lange en hoge pass. Agostinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Frajnd de bal. Frajnd passt de bal zonder na te denken. Goglucci rent richting de bal. Goglucci schiet op doel. Duggan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
goldeoro - jeduimate 1:1

82e minuut.
Frajnd is nu in balbezit. Frajnd geeft een lange en hoge pass. Carbonari kan de bal niet met de borst controleren. Schunke rent richting de bal. Schunke haalt uit met een fantastische trap. Duggan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Agostinelli passt de bal in één keer door. Lindenbaum geeft een lange en hoge pass. Agostinelli heeft problemen om de bal te vangen. Goglucci rent richting de bal. Goglucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aspen met een harde bal richting middenveld. Más kopt de bal weg. Fraga probeert de bal aan de voet te houden. Pereiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goldeoro 59%, jeduimate 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goldeoro - jeduimate 1:1