Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rojo Locura milanesa con papas FC
Attack Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Gonik de bal onder controle te krijgen. Forestello rent richting de bal. Forestello speelt de bal door. Zanazzi is nu in balbezit. Zanazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 0:1

10e minuut.
Laprida heeft problemen om de bal te vangen. Oriana rent richting de bal. Oriana passt de bal in één keer door. Laprida is nu in balbezit. Laprida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Ottone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata verovert de bal door een tackle van achteren. Ajata geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 0:2

15e minuut.
Flechia met een snelle inworp. Forestello controleert de bal met de borst. Forestello speelt de bal door. Ajata is nu in balbezit. Ajata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dusserre probeert naar een medespeler te passen. Flechia rent richting de bal. Flechia probeert naar een medespeler te passen. Forestello is nu in balbezit. Forestello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Forestello begaat een overtreding. Vila raakt geblesseerd tijdens het duel. Vila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Mon de bal onder controle te krijgen. Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana haalt uit met een fantastische trap. Pignotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Calbullahue rent richting de bal. Calbullahue passt de bal met de wreef. Ajata rent richting de bal. Ajata haalt uit met een fantastische trap. Crespi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 0:3

39e minuut.
Calbullahue is nu in balbezit. Calbullahue geeft de bal voor. Daar is Ajata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forestello rent richting de bal. Forestello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Crespi met een harde bal richting middenveld. Colazo kopt de bal weg. Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi draait met de bal, schiet en ... Arzeno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rojo Locura 53%, milanesa con papas FC 47%.
Rojo Locura - milanesa con papas FC 0:4

49e minuut.
Forestello verovert de bal door een tackle van achteren. Forestello passt de bal in één keer door. Zanazzi is nu in balbezit. Zanazzi haalt uit met een fantastische trap. Crespi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 0:5

82e minuut.
Forestello passt de bal zonder na te denken. Gonik rent richting de bal. Zanazzi onderschept slim de pass. Forestello bereikt de bal nog maar net als eerste. Forestello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rojo Locura 59%, milanesa con papas FC 41%.
Rojo Locura - milanesa con papas FC 0:5