Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san fernando BOQUITAPASION
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ingar passt de bal zonder na te denken. Missoni is nu in balbezit. Raynanku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Missoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Ingar met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ottone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichon met een snelle inworp. Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Raynanku met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingar met de inworp. Pichon rent richting de bal. Pichon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Molinari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Insua komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vaner onderschept slim de pass. Vaner geeft een lange en hoge pass. Cesario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san fernando - BOQUITAPASION 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san fernando 48%, BOQUITAPASION 52%.
san fernando - BOQUITAPASION 0:1

51e minuut.
Raynanku bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni verovert de bal door een tackle van achteren. Missoni probeert naar een medespeler te passen. Kuyenray is nu in balbezit. Kuyenray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san fernando - BOQUITAPASION 1:1

54e minuut.
Insua heeft problemen om de bal te vangen. Soland is nu in balbezit. Soland geeft de bal voor. Kuyenray is nu in balbezit. Kuyenray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Capitanich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Vaner onderschept slim de pass. Daar is Vaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soland maakt een afschuwelijke overtreding. Soland krijgt een gele kaart. Vaner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Mazzei is nu in balbezit. Mancini onderschept slim de pass. Mancini met een sublieme pass. Ianantuoni is nu in balbezit. Ianantuoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Galop de bal. Ingar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingar speelt de bal door. Ianantuoni is nu in balbezit. Ianantuoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Veneciano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raynanku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray is nu in balbezit. Kuyenray haalt uit met een fantastische trap. Capitanich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Cesario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotti rent richting de bal. Scotti probeert naar een medespeler te passen. Ianantuoni rent richting de bal. Ianantuoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san fernando 52%, BOQUITAPASION 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san fernando - BOQUITAPASION 1:1