Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pibes ET21 club deportivo xeneises
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 28.1
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Manavella trapt de bal weg van het doel. Schaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaffer passt de bal met de wreef. Monoukian bereikt de bal nog maar net als eerste. Monoukian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - club deportivo xeneises 1:0

24e minuut.
Zuviria verovert de bal door een tackle van achteren. Zuviria probeert naar een medespeler te passen. Rascovich met een sublieme pass. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Pibes ET21 - club deportivo xeneises 1:1

30e minuut.
Quintupurray geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. Linmboim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
de Saint Saens bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Brandtz is nu in balbezit. Brandtz speelt de bal door. Acosta controleert de bal met de borst. Rascovich rent richting de bal. Rascovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pibes ET21 48%, club deportivo xeneises 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Pibes ET21 - club deportivo xeneises 1:1

49e minuut.
yohai geeft een hoge lob. Calero is nu in balbezit. Calero heeft problemen om de bal te vangen. Calero geeft de bal voor. Camejo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - club deportivo xeneises 1:2

51e minuut.
Dominikovic speelt de bal door. Romanello rent richting de bal. Quintupurray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintupurray krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rascovich is nu in balbezit. Schaffer verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo onderschept slim de pass. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - club deportivo xeneises 1:3

62e minuut.
Zuviria geeft een hoge lob. yohai is nu in balbezit. yohai geeft de bal voor. Zuviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuviria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brandtz speelt de bal door. Busico is nu in balbezit. Busico met een sublieme pass. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero geeft een hoge lob. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ... Mendes Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rascovich met een sublieme pass. Camejo rent richting de bal. Brandtz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brandtz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Schaffer rent richting de bal. Schaffer passt de bal in één keer door. Manavella geeft de bal voor. Dominikovic speelt de bal door. Romanello speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pibes ET21 65%, club deportivo xeneises 35%.
Los Pibes ET21 - club deportivo xeneises 1:3