Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niger Stars FC Benedict
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Daar is Enakarhire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enakarhire met een sublieme pass. Stephen rent richting de bal. Igbinadolor onderschept slim de pass. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Ugochukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Olawaniyi heeft problemen om de bal te vangen. Igbinadolor is nu in balbezit. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stephen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Olawaniyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igbinadolor probeert naar een medespeler te passen. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stephen de bal onder controle te krijgen. Ugochukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niger Stars - FC Benedict 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niger Stars 50%, FC Benedict 50%.
Niger Stars - FC Benedict 0:1

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Ademola de bal onder controle te krijgen. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde passt de bal met de wreef. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe schiet op doel. Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon met een sublieme pass. Olawaniyi rent richting de bal. Igbinadolor verovert de bal door een tackle van achteren. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niger Stars 53%, FC Benedict 47%.
Niger Stars - FC Benedict 0:1