Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division 2.07
  • Stadion: Rayson Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2760
Rayson Cloud9ine
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Akanji is nu in balbezit. Akanji speelt de bal door. Tawose probeert de bal aan de voet te houden. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo draait met de bal, schiet en ... Elejiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayson - Cloud9ine 1:0

15e minuut.
Daar is Tawose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawose bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji onderschept slim de pass. Akanji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu geeft de bal voor. Inworp. Olawaniyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzoma geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Otiji is nu in balbezit. Afolabi onderschept slim de pass. Afolabi passt de bal met de wreef. Kalu is nu in balbezit. Kalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rayson - Cloud9ine 1:1

30e minuut.
Afolabi is nu in balbezit. Afolabi probeert naar een medespeler te passen. Kalu is nu in balbezit. Kalu haalt uit met een fantastische trap. Agbim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rayson - Cloud9ine 1:2

34e minuut.
Ileagu geeft een lange en hoge pass. Afolabi speelt de bal door. Ojo probeert de bal aan de voet te houden. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Akanji heeft problemen om de bal te vangen. Moneke is nu in balbezit. Moneke probeert naar een medespeler te passen. Okonkwo rent richting de bal. Okonkwo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayson 52%, Cloud9ine 48%.
Rayson - Cloud9ine 1:2

47e minuut.
Chibueze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andre rent richting de bal. Andre met een sublieme pass. Kalu rent richting de bal. Kalu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Agbim trapt de bal weg. Ogunbiyi kopt de bal weg. Kalu rent richting de bal. Kalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Moneke geeft een lange en hoge pass. Okonkwo rent richting de bal. Akanji rent richting de bal. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ileagu is nu in balbezit. Afolabi onderschept slim de pass. Afolabi passt de bal in één keer door. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kalu met een sublieme pass. Otiji rent richting de bal. Otiji geeft de bal voor. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayson 54%, Cloud9ine 46%.
Rayson - Cloud9ine 1:2