Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danzulum football academy kalakuta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Okunowo met een snelle inworp. Chibueze is nu in balbezit. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibueze verovert de bal door een tackle van achteren. Chibueze geeft de bal voor. Paal!

3e minuut.
Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi geeft een lange en hoge pass. Daar is Odegbami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egbo is nu in balbezit. Egbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Monye rent richting de bal. Aminu onderschept slim de pass. Aminu passt de bal zonder na te denken. Egbo is nu in balbezit. Egbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Igbinadolor neemt de hoekschop. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami verovert de bal door een tackle van achteren. Egbo is nu in balbezit. Egbo schiet op doel. Akwuegbu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Odegbami controleert de bal met de borst. Monye is nu in balbezit. Odegbami verovert de bal door een tackle van achteren. Odegbami geeft de bal voor. Egbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Akwuegbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danzulum football academy 31%, kalakuta 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danzulum football academy - kalakuta 0:0

56e minuut.
Yekini met een snelle inworp. Iyenemi is nu in balbezit. Martins maakt een afschuwelijke overtreding. Martins krijgt een gele kaart. Iyenemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iyenemi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Egbo rent richting de bal. Egbo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Teberen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yekini geeft een hoge lob. Okunowo heeft problemen om de bal te vangen. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo geeft de bal voor. Agboola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Okunowo met een snelle inworp. Chibueze is nu in balbezit. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibueze onderschept slim de pass. Chibueze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Monye geeft de bal voor. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo begaat een overtreding. Okunowo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Aminu kopt de bal weg. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami onderschept slim de pass. Odegbami draait met de bal, schiet en ... Akwuegbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Martins heeft problemen om de bal te vangen. Martins speelt de bal door. Ezenwa rent richting de bal. Chibueze is nu in balbezit. Chibueze haalt uit met een fantastische trap. Agboola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danzulum football academy 63%, kalakuta 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danzulum football academy - kalakuta 0:0