Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gifted football academy Boateng F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade draait met de bal, schiet en ... Omoyinmi probeert de bal aan de voet te houden. Otegheri rent richting de bal. Otegheri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gifted football academy - Boateng F.C 0:1

7e minuut.
Egbo rent richting de bal. Egbo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Salami de bal onder controle te krijgen. Anosike rent richting de bal. Anosike draait met de bal, schiet en ... Achebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Christopher onderschept slim de pass. Christopher met een sublieme pass. Otegheri is nu in balbezit. Otegheri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Akanji onderschept slim de pass. Akanji geeft een hoge lob. Daar is Ifejiagwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otegheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Isah is nu in balbezit. Isah met een sublieme pass. Tawose rent richting de bal. Agunbiade verovert de bal door een tackle van achteren. Agunbiade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Omoyinmi rent richting de bal. Agunbiade onderschept slim de pass. Omoyinmi rent richting de bal. Otegheri onderschept slim de pass. Otegheri haalt uit met een fantastische trap. Ebiede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gifted football academy - Boateng F.C 0:2

29e minuut.
Agunbiade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iheanacho rent richting de bal. Otegheri verovert de bal door een tackle van achteren. Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade schiet op doel. Ebiede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Omoyinmi rent richting de bal. Agunbiade onderschept slim de pass. Agunbiade met een sublieme pass. Otegheri is nu in balbezit. Otegheri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Otegheri onderschept slim de pass. Otegheri passt de bal met de wreef. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade verovert de bal door een tackle van achteren. Agunbiade schiet op doel. Ebiede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gifted football academy - Boateng F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gifted football academy 56%, Boateng F.C 44%.
Gifted football academy - Boateng F.C 0:3

54e minuut.
Nwobodo heeft problemen om de bal te vangen. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Adebola onderschept slim de pass. Nwobodo is nu in balbezit. Nwobodo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade verovert de bal door een tackle van achteren. Agunbiade passt de bal zonder na te denken. Otegheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Adinachukwu geeft een hoge lob. Ifejiagwa heeft problemen om de bal te vangen. Otegheri rent richting de bal. Otegheri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gifted football academy - Boateng F.C 0:4

68e minuut.
Agunbiade kopt de bal weg. Adebola heeft problemen om de bal te vangen. Udenkwor rent richting de bal. Adebola verovert de bal door een tackle van achteren. Adebola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Akanji speelt de bal door. Daar is Agunbiade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agunbiade passt de bal in één keer door. Otegheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Agunbiade speelt de bal door. Otegheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi onderschept slim de pass. Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Salami geeft de bal voor. Inworp. Anosike met een snelle inworp. Adebola rent richting de bal. Adebola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gifted football academy 45%, Boateng F.C 55%.
Gifted football academy - Boateng F.C 0:4