Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaffir London Patosky FC
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Atuegbu geeft een lange en hoge pass. Apam heeft problemen om de bal te vangen. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaffir London - Patosky FC 1:0

8e minuut.
Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba rent richting de bal. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Umukoro passt de bal met de wreef. Ijeh is nu in balbezit. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele is nu in balbezit. Adiele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Uche met een snelle inworp. Adiele controleert de bal met de borst. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele onderschept slim de pass. Adiele geeft de bal voor. Shorunmu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro speelt de bal door. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi rent richting de bal. Okolosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Adiele is nu in balbezit. Okolosi rent richting de bal. Adiele rent richting de bal. Adiele schiet op doel. Ekeh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam speelt de bal door. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba onderschept slim de pass. Aiyenugba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester geeft een hoge lob. Daar is Apam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apam schiet op doel. Ojirika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaffir London - Patosky FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaffir London 65%, Patosky FC 35%.
Kaffir London - Patosky FC 2:0

57e minuut.
Umukoro is nu in balbezit. Ojirika geeft de bal voor. Adigun met een sublieme pass. Teberen heeft problemen om de bal te vangen. Oghene geeft een lange en hoge pass. Ojirika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Apam onderschept slim de pass. Umukoro rent richting de bal. Umukoro geeft een hoge lob. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Abana rent richting de bal. Abana geeft de bal voor. Shakpoke probeert de bal met de borst te controleren. Sylvester rent richting de bal. Sylvester geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Oghene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teberen speelt de bal door. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaffir London 50%, Patosky FC 50%.
Kaffir London - Patosky FC 2:0