Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castle Greats FC Ayo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Ifejiagwa is nu in balbezit. Ifejiagwa geeft een lange en hoge pass. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Inworp. Obafemi met een snelle inworp. Onwuzuruike met een sublieme pass. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide met een sublieme pass. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed schiet op doel. Adeshina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Greats FC - Ayo 0:1

22e minuut.
Obafemi passt de bal in één keer door. Yekini is nu in balbezit. Met opzet legt Tawose zijn tegenspeler op de grond. Tawose is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Anyamkegh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Egbo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Greats FC 52%, Ayo 48%.
Castle Greats FC - Ayo 0:1

60e minuut.
Akpoborie geeft de bal voor. Inworp. Obafemi met de inworp. Yekini probeert de bal met de borst te controleren. Yekini geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Obiorah rent richting de bal. Daar is Iroha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha onderschept slim de pass. Iroha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castle Greats FC - Ayo 1:1

81e minuut.
Udi speelt de bal door. Klungelig pakt Obiorah de bal. Obiorah passt de bal in één keer door. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Greats FC - Ayo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Greats FC 52%, Ayo 48%.
Castle Greats FC - Ayo 2:1