Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamite FC brythampton
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Otegheri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Famewo is nu in balbezit. Famewo probeert naar een medespeler te passen. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Olugbodi probeert de bal aan de voet te houden. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Ogbuke geeft een lange en hoge pass. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri begaat een overtreding. Otegheri krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Monye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Famewo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Agu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye draait met de bal, schiet en ... Okoduwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamite FC - brythampton 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamite FC 44%, brythampton 56%.
Dynamite FC - brythampton 1:0

50e minuut.
Otegheri onderschept slim de pass. Omoyinmi speelt de bal door. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri speelt de bal door. Odemwingie geeft de bal voor. Ilodigwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ilodigwe niet meer kan verder spelen. Ndah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamite FC 41%, brythampton 59%.
Dynamite FC - brythampton 1:0