Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EFLASH_VIBEZ Dynamite FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Onyeogu kan de bal niet met de borst controleren. Ofodile onderschept slim de pass. Ofodile passt de bal met de wreef. Okafor heeft problemen om de bal te vangen. Okafor haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Enyiaku rent richting de bal. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Uche geeft een hoge lob. Daar is Nwordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okafor rent richting de bal. Okafor schiet op doel. Ndah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Dynamite FC 1:0

22e minuut.
Obafemi onderschept slim de pass. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku passt de bal zonder na te denken. Okafor rent richting de bal. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Dynamite FC 2:0

32e minuut.
Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo verovert de bal door een tackle van achteren. Famewo passt de bal in één keer door. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Dynamite FC 2:1

45e minuut.
Omoyinmi heeft problemen om de bal te vangen. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku met een sublieme pass. Okafor is nu in balbezit. Okafor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Dynamite FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFLASH_VIBEZ 49%, Dynamite FC 51%.
FC EFLASH_VIBEZ - Dynamite FC 3:1

58e minuut.
Dombraye geeft een hoge lob. Johnson geeft een lange en hoge pass. Dombraye probeert de bal aan de voet te houden. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Uche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omoyinmi rent richting de bal. Enyiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Famewo rent richting de bal. Famewo passt de bal met de wreef. Nwoke geeft een hoge lob. Monye is nu in balbezit. Monye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Nwordu geeft een hoge lob. Ugali kopt de bal weg. Okafor rent richting de bal. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Famewo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Inuwa komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Oliha de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ugali neemt de hoekschop. Ahmed maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFLASH_VIBEZ - Dynamite FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFLASH_VIBEZ 52%, Dynamite FC 48%.
FC EFLASH_VIBEZ - Dynamite FC 3:2