Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brythampton Papi Central FC
433 Tactiek 451
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Dosunmu probeert naar een medespeler te passen. Frimpong rent richting de bal. Frimpong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odegbami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odegbami haalt uit met een fantastische trap. Okoduwa bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Ademola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frimpong rent richting de bal. Frimpong passt de bal zonder na te denken. Odegbami rent richting de bal. Odegbami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brythampton - Papi Central FC 0:1

35e minuut.
Frimpong geeft een hoge lob. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu draait met de bal, schiet en ... Okoduwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
brythampton - Papi Central FC 0:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osim met de inworp. Frimpong is nu in balbezit. Frimpong geeft een lange en hoge pass. Odegbami springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brythampton - Papi Central FC 0:3

41e minuut.
Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Odegbami de bal. Odegbami onderschept slim de pass. Odegbami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brythampton - Papi Central FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brythampton 59%, Papi Central FC 41%.
brythampton - Papi Central FC 0:4

47e minuut.
Osim met de inworp. Frimpong probeert naar een medespeler te passen. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu haalt uit met een fantastische trap. Agu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Olugbodi speelt de bal door. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami schiet op doel. Okoduwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Obiekwu rent richting de bal. Dosunmu onderschept slim de pass. Dosunmu probeert naar een medespeler te passen. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gona verovert de bal door een tackle van achteren. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor passt de bal in één keer door. Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okonkwo. Okonkwo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Obiekwu rent richting de bal. Odegbami verovert de bal door een tackle van achteren. Agu is nu in balbezit. Odegbami onderschept slim de pass. Odegbami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Obiekwu met een sublieme pass. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami speelt de bal door. Nwachukwu is nu in balbezit. Nwachukwu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Osim met een snelle inworp. Daar is Frimpong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frimpong geeft een lange en hoge pass. Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu draait met de bal, schiet en ... Okoduwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
brythampton - Papi Central FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brythampton 66%, Papi Central FC 34%.
brythampton - Papi Central FC 0:5