Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Hunters YOUNG STAR
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Oliseh rent richting de bal. Olufemi verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini is nu in balbezit. Olufemi onderschept slim de pass. Olufemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Choji is nu in balbezit. Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed met een sublieme pass. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Agbo rent richting de bal. Stephen onderschept slim de pass. Ahmed is nu in balbezit. Stephen is nu in balbezit. Stephen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - YOUNG STAR 1:0

16e minuut.
Ahmed is nu in balbezit. Olufemi rent richting de bal. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi onderschept slim de pass. Olufemi schiet op doel. Agoye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Agbo kopt de bal weg. Choji is nu in balbezit. Ahmed onderschept slim de pass. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raging Hunters - YOUNG STAR 1:1

26e minuut.
Agbo onderschept slim de pass. Agbo passt de bal in één keer door. Olufemi speelt de bal door. George rent richting de bal. George geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Olufemi met een sublieme pass. Omoyinmi rent richting de bal. Shola onderschept slim de pass. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed met een sublieme pass. Stephen is nu in balbezit. Stephen schiet op doel. Enyiaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - YOUNG STAR 2:1

38e minuut.
Idahor geeft een lange en hoge pass. Mbong heeft problemen om de bal te vangen. Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raging Hunters - YOUNG STAR 2:2

40e minuut.
Omoyinmi rent richting de bal. Olufemi is nu in balbezit. Omoyinmi rent richting de bal. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi haalt uit met een fantastische trap. Agoye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye probeert naar een medespeler te passen. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - YOUNG STAR 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 61%, YOUNG STAR 39%.
Raging Hunters - YOUNG STAR 3:2

46e minuut.
Olawaniyi geeft de bal voor. Inworp. Ebiede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmed geeft een hoge lob. Stephen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen is nu in balbezit. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Ahmed raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taiwo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Yekini geeft een lange en hoge pass. Odiye kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Agoye de bal onder controle te krijgen. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 35%, YOUNG STAR 65%.
Raging Hunters - YOUNG STAR 3:2