Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Hunters sheminator fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh passt de bal met de wreef. Yekini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isibor is nu in balbezit. Isibor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - sheminator fc 0:1

4e minuut.
Lambert speelt de bal door. Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stephen de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Taiwo onderschept slim de pass. Taiwo probeert naar een medespeler te passen. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raging Hunters - sheminator fc 1:1

16e minuut.
Isibor passt de bal in één keer door. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ufele. Ufele krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ihebulu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ihebulu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agoye speelt de bal door. Adepoju kopt de bal weg. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu schiet op doel. Agoye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yekini krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Okereke kopt de bal weg. Lambert controleert de bal met de borst. Taiwo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Taiwo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Shakpoke geeft de bal voor. Inworp. Ufele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nworgu probeert de bal met de borst te controleren. Nworgu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - sheminator fc 1:2

45e minuut.
Ufele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu passt de bal in één keer door. Isibor rent richting de bal. Isibor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Hunters - sheminator fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 55%, sheminator fc 45%.
Raging Hunters - sheminator fc 1:3

48e minuut.
Sodje geeft een hoge lob. Okereke probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sodje. Sodje krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Hunters 54%, sheminator fc 46%.
Raging Hunters - sheminator fc 1:3