Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: Jay Team Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2781
Jay Team Flexy FC
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


41e minuut.
Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke passt de bal in één keer door. Daar is Agbim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makinwa is nu in balbezit. Makinwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jay Team 58%, Flexy FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jay Team - Flexy FC 0:0

50e minuut.
Nwoke rent richting de bal. Lawal rent richting de bal. Lawal met een sublieme pass. Makinwa is nu in balbezit. Makinwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jay Team - Flexy FC 0:1

52e minuut.
Kalu passt de bal met de wreef. Moneke is nu in balbezit. Moneke geeft de bal voor. Makinwa is nu in balbezit. Makinwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Etafia onderschept slim de pass. Okoro rent richting de bal. Okoro probeert naar een medespeler te passen. Kalu is nu in balbezit. Kalu draait met de bal, schiet en ... Agali bokst de bal weg.

59e minuut.
Moneke verovert de bal door een tackle van achteren. Moneke passt de bal met de wreef. Oketola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu onderschept slim de pass. Kalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jay Team - Flexy FC 0:2

65e minuut.
Okorie geeft een lange en hoge pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa verovert de bal door een tackle van achteren. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu draait met de bal, schiet en ... Babalade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Nwoke de bal. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal begaat een overtreding. Chukwunyere raakt geblesseerd tijdens het duel. Chukwunyere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Chukwunyere geeft de bal voor. Agali met een sublieme pass. Pascal kopt de bal weg. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Etafia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okorie met een snel genomen vrije trap. Bobolayefa probeert de bal met de borst te controleren. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jay Team 56%, Flexy FC 44%.
Jay Team - Flexy FC 0:2