Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.dolapo fc pimo fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kalu is nu in balbezit. Kalu passt de bal in één keer door. Aminu rent richting de bal. Iyodo rent richting de bal. Iyodo draait met de bal, schiet en ... Chiedozie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Akpoborie de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osim neemt de hoekschop. Kalu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.dolapo fc - pimo fc 0:1

7e minuut.
Iyodo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Njoku. Iyodo raakt geblesseerd tijdens het duel. Elejiko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doda heeft problemen om de bal te vangen. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Oliha is nu in balbezit. Oliha geeft een hoge lob. Doda kopt de bal weg. Obiorah heeft problemen om de bal te vangen. Obiorah schiet op doel. Michael bokst de bal weg.

26e minuut.
Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu onderschept slim de pass. Lawal begaat een overtreding. Lawal krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Iheanacho kopt de bal weg. Ugali rent richting de bal. Doda rent richting de bal. Ugali onderschept slim de pass. Ugali probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iyodo rent richting de bal. Iyodo draait met de bal, schiet en ... Chiedozie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.dolapo fc - pimo fc 0:2

32e minuut.
Obiorah is nu in balbezit. Ojebode rent richting de bal. Elejiko begaat een overtreding. Elejiko krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kalu rent richting de bal. Obiorah onderschept slim de pass. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.dolapo fc - pimo fc 1:2

40e minuut.
Ojebode bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko speelt de bal door. Obiorah is nu in balbezit. Obiorah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.dolapo fc 45%, pimo fc 55%.
A.dolapo fc - pimo fc 1:2

51e minuut.
Klungelig pakt Ugali de bal. Inworp. Doda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aminu is nu in balbezit. Aminu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kalu speelt de bal door. Iyodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie is nu in balbezit. Iyodo onderschept slim de pass. Iyodo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Fregene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojebode is nu in balbezit. Ojebode schiet op doel. Olasupo kopt de bal weg. Dozie heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Emedosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obiorah rent richting de bal. Elejiko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elejiko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Ojebode probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliha rent richting de bal. Oliha passt de bal zonder na te denken. Ojebode rent richting de bal. Ojebode schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu is nu in balbezit. Doda verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah is nu in balbezit. Obiorah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Oliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha passt de bal in één keer door. Ojebode bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojebode haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dozie de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.dolapo fc 41%, pimo fc 59%.
A.dolapo fc - pimo fc 1:2