Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.dolapo fc ALCHEMIST VANGUARD SQUAD
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Eguavoen met een sublieme pass. Ayeni is nu in balbezit. Akpoborie is nu in balbezit. Ayeni verovert de bal door een tackle van achteren. Ayeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eguavoen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eguavoen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zeigbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Njoku is nu in balbezit. Dosu is nu in balbezit. Dosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Oliha speelt de bal door. Ojebode is nu in balbezit. Ojebode passt de bal zonder na te denken. Olasupo is nu in balbezit. Olasupo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dosunmu passt de bal zonder na te denken. Zeigbo is nu in balbezit. Zeigbo passt de bal zonder na te denken. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.dolapo fc - ALCHEMIST VANGUARD SQUAD 0:1

15e minuut.
Daar is Emedosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adebola speelt de bal door. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojebode bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojebode haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Okolosi rent richting de bal. Isah is nu in balbezit. Isah geeft een lange en hoge pass. Ojebode rent richting de bal. Ojebode haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oliha passt de bal in één keer door. Emedosi is nu in balbezit. Emedosi speelt de bal door. Ojebode is nu in balbezit. Ojebode schiet op doel. Shittu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dosunmu passt de bal in één keer door. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.dolapo fc 45%, ALCHEMIST VANGUARD SQUAD 55%.
A.dolapo fc - ALCHEMIST VANGUARD SQUAD 0:1

72e minuut.
Emedosi passt de bal zonder na te denken. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen is nu in balbezit. Obiorah onderschept slim de pass. Obiorah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Obiorah rent richting de bal. Obiorah passt de bal in één keer door. Daar is Dosunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojebode bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojebode haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.dolapo fc 41%, ALCHEMIST VANGUARD SQUAD 59%.
A.dolapo fc - ALCHEMIST VANGUARD SQUAD 0:1