Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MegastarsFC Mosho FC
Bins Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Okolosi geeft een hoge lob. Adamu kan de bal niet met de borst controleren. Agboola rent richting de bal. Agboola schiet op doel. Ikebuahu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Ikebuahu trapt de bal weg. Oghene speelt de bal door. Frimpong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogungbure rent richting de bal. Ogungbure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Oparaku probeert naar een medespeler te passen. Ogungbure is nu in balbezit. Ogungbure passt de bal zonder na te denken. Oghene rent richting de bal. Oghene schiet op doel. Ayinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MegastarsFC - Mosho FC 0:1

21e minuut.
Okocha passt de bal met de wreef. Shuaibu heeft problemen om de bal te vangen. Ogungbure onderschept slim de pass. Ogungbure draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ayinde de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MegastarsFC - Mosho FC 0:2

32e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Okocha rent richting de bal. Agboola is nu in balbezit. Agboola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MegastarsFC - Mosho FC 1:2

33e minuut.
Oghene met een sublieme pass. Daar is Ogungbure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enakarhire rent richting de bal. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola haalt uit met een fantastische trap. Ikebuahu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Oghene onderschept slim de pass. Shuaibu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Shuaibu de bal. Ogungbure is nu in balbezit. Ogungbure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa geeft de bal voor. Frimpong probeert de bal met de borst te controleren. Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure draait met de bal, schiet en ... Ayinde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegastarsFC 47%, Mosho FC 53%.
MegastarsFC - Mosho FC 1:2

59e minuut.
Shuaibu is nu in balbezit. Doda verovert de bal door een tackle van achteren. Doda met een sublieme pass. Ogungbure rent richting de bal. Ogungbure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MegastarsFC - Mosho FC 1:3

79e minuut.
Oparaku passt de bal met de wreef. Daar is Doda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doda passt de bal zonder na te denken. Oghene is nu in balbezit. Oghene draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinde verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinde geeft de bal voor. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola schiet op doel. Ikebuahu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ikebuahu speelt de bal door. Okolosi kopt de bal weg. Klungelig pakt Doda de bal. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegastarsFC 51%, Mosho FC 49%.
MegastarsFC - Mosho FC 1:3