Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 5
  • Stadion: Oyo Suns Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2443
Oyo Suns Osun Bulls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ledor probeert naar een medespeler te passen. Kondaponi rent richting de bal. Fregene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fregene krijgt een gele kaart. Kondaponi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Odiye is nu in balbezit. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odiye. Odiye krijgt een gele kaart. Ikedia raakt geblesseerd tijdens het duel. Kondaponi met een snel genomen vrije trap. Aminu kopt de bal weg. Ikedia is nu in balbezit. Ikedia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ikedia passt de bal in één keer door. Agboola is nu in balbezit. Ijaya begaat een overtreding. Ijaya krijgt een gele kaart. Agboola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Agboola kan niet meer verder spelen. Ofodile komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Baruwa probeert naar een medespeler te passen. Gabriel is nu in balbezit. Fregene onderschept slim de pass. Amokachi is nu in balbezit. Amokachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ileagu is nu in balbezit. Ileagu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ijaya de bal onder controle te krijgen. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Suns 43%, Osun Bulls 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oyo Suns - Osun Bulls 0:0

56e minuut.
Odiye rent richting de bal. Odiye geeft de bal voor. Inworp. Layeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ikedia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Oketola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovie geeft een hoge lob. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kondaponi rent richting de bal. Kondaponi speelt de bal door. Moneke probeert naar een medespeler te passen. Fregene is nu in balbezit. Fregene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ajide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fregene bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene passt de bal met de wreef. Kaku is nu in balbezit. Kaku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ileagu geeft de bal voor. Baruwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruwa verovert de bal door een tackle van achteren. Baruwa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Suns 50%, Osun Bulls 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oyo Suns - Osun Bulls 0:0