Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 6
  • Stadion: elemson Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1993
elemson christo FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Layeni de bal. Obiekwu onderschept slim de pass. Obiekwu passt de bal in één keer door. Famewo rent richting de bal. Famewo draait met de bal, schiet en ... Ogungbure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Ezoba neemt de hoekschop. Ogungbure met een sublieme pass. Layeni kopt de bal weg. Daar is Wahab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahab haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Stephen passt de bal met de wreef. Famewo rent richting de bal. Enyiaku is nu in balbezit. Famewo verovert de bal door een tackle van achteren. Famewo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Isah passt de bal zonder na te denken. Famewo is nu in balbezit. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo verovert de bal door een tackle van achteren. Famewo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elemson 61%, christo FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elemson - christo FC 0:0

49e minuut.
Taiwo rent richting de bal. Taiwo schiet op doel. Isah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elemson - christo FC 1:0

65e minuut.
Enyiaku geeft een hoge lob. Isah heeft problemen om de bal te vangen. Isah geeft de bal voor. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
elemson - christo FC 1:1

72e minuut.
Igweonu is nu in balbezit. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Igweonu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Famewo is nu in balbezit. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo haalt uit met een fantastische trap. Ogungbure probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elemson 61%, christo FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elemson - christo FC 1:1