Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANCTIC FC elemson
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Nnaji geeft een lange en hoge pass. Nwanu rent richting de bal. Ebiede legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nwanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olomuyina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Oretan de bal. Olomuyina onderschept slim de pass. Olomuyina probeert naar een medespeler te passen. Ledor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ugbade is nu in balbezit. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu passt de bal met de wreef. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SANCTIC FC - elemson 0:1

21e minuut.
Ude geeft de bal voor. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fasindo. Fasindo krijgt een gele kaart. Layeni raakt geblesseerd tijdens het duel. Fasindo speelt de bal door. Igweonu komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Wahab geeft een hoge lob. Eboh is nu in balbezit. Monye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monye krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANCTIC FC 55%, elemson 45%.
SANCTIC FC - elemson 0:1

75e minuut.
Otiji geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nwanu zal de hoekschop nemen. Ledor heeft problemen om de bal te vangen. Ledor draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Olomuyina kopt de bal weg. Ugbade heeft problemen om de bal te vangen. Fasindo is nu in balbezit. Wahab is nu in balbezit. Wahab schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SANCTIC FC - elemson 0:2

87e minuut.
Dosunmu geeft een hoge lob. Ledor is nu in balbezit. Otiji verovert de bal door een tackle van achteren. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina haalt uit met een fantastische trap. Ogungbure bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANCTIC FC 47%, elemson 53%.
SANCTIC FC - elemson 0:2