Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
christo FC Philos FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Obianika rent richting de bal. Imagbudu verovert de bal door een tackle van achteren. Imagbudu geeft een lange en hoge pass. Famewo heeft problemen om de bal te vangen. Famewo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Obianika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa begaat een overtreding. Okoduwa krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Obiekwu rent richting de bal. Famewo is nu in balbezit. Obiekwu rent richting de bal. Famewo is nu in balbezit. Famewo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
christo FC - Philos FC 1:0

23e minuut.
Babayaro probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa speelt de bal door. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Salahudeen kopt de bal weg. Oliha probeert de bal met de borst te controleren. Babayaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babayaro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Oliha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isah met een snel genomen vrije trap. Adeshina heeft problemen om de bal te vangen. Famewo is nu in balbezit. Famewo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Elaho met een sublieme pass. Oliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha geeft een lange en hoge pass. Famewo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Famewo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christo FC 39%, Philos FC 61%.
christo FC - Philos FC 1:0

47e minuut.
Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha rent richting de bal. Obianika onderschept slim de pass. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Okoduwa geeft de bal voor. Salahudeen kopt de bal weg. Klungelig pakt Famewo de bal. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
christo FC - Philos FC 1:1

56e minuut.
Okoduwa probeert de bal aan de voet te houden. Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah passt de bal in één keer door. Famewo rent richting de bal. Famewo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Obianika is nu in balbezit. Obianika geeft een hoge lob. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Isah passt de bal met de wreef. Famewo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adeshina. Adeshina krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Obianika rent richting de bal. Isah verovert de bal door een tackle van achteren. Isah met een sublieme pass. Famewo is nu in balbezit. Famewo draait met de bal, schiet en ... Nwosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo geeft de bal voor. Elaho kopt de bal weg. Klungelig pakt Obiekwu de bal. Obiekwu schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa speelt de bal door. Famewo is nu in balbezit. Famewo draait met de bal, schiet en ... Nwosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christo FC - Philos FC 2:1

90e minuut.
Aghahowa met een sublieme pass. Klungelig pakt Obianika de bal. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo schiet op doel. Nwosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christo FC 37%, Philos FC 63%.
christo FC - Philos FC 2:1