Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 6
  • Stadion: The swot Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2780
The swot Kano Meteors
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Olufemi speelt de bal door. Keshi kopt de bal weg. Layeni rent richting de bal. Layeni draait met de bal, schiet en ... Ishiaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The swot - Kano Meteors 0:1

20e minuut.
Dombraye speelt de bal door. Ishiaku rent richting de bal. Emigo is nu in balbezit. Ledor is nu in balbezit. Ledor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ebiede probeert naar een medespeler te passen. Musa rent richting de bal. Dombraye schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dombraye krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ebiede rent richting de bal. Ogbodudu verovert de bal door een tackle van achteren. Layeni onderschept slim de pass. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ledor onderschept slim de pass. Ledor geeft de bal voor. Emigo is nu in balbezit. Emigo schiet op doel. Olufemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The swot - Kano Meteors 1:1

43e minuut.
Nwaneri rent richting de bal. Ledor onderschept slim de pass. Ledor passt de bal in één keer door. Emigo is nu in balbezit. Emigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dombraye kopt de bal weg. Ledor is nu in balbezit. Musa rent richting de bal. Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Emigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The swot 38%, Kano Meteors 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The swot - Kano Meteors 1:1

46e minuut.
Omodiagbe geeft een hoge lob. Ledor rent richting de bal. Ledor passt de bal in één keer door. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The swot - Kano Meteors 2:1

51e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu passt de bal in één keer door. Emigo is nu in balbezit. Emigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Musa is nu in balbezit. Emigo onderschept slim de pass. Emigo probeert naar een medespeler te passen. Ledor is nu in balbezit. Ledor schiet op doel. De bal raakt de paal. Olufemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The swot - Kano Meteors 3:1

57e minuut.
Omodiagbe probeert de bal aan de voet te houden. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku speelt de bal door. Emigo is nu in balbezit. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Olufemi trapt de bal weg van het doel. Dombraye kopt de bal weg. Emigo is nu in balbezit. Emigo schiet op doel. Olufemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ishiaku passt de bal zonder na te denken. Ijaya is nu in balbezit. Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Ledor rent richting de bal. Ledor haalt uit met een fantastische trap. Olufemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Dombraye geeft een hoge lob. Nwaneri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojo met een sublieme pass. Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Keshi speelt de bal door. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombraye rent richting de bal. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nwanu met een snelle inworp. Ishiaku is nu in balbezit. Ishiaku geeft een lange en hoge pass. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo schiet op doel. Olufemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Musa is nu in balbezit. Dombraye verovert de bal door een tackle van achteren. Dombraye geeft een hoge lob. Ledor is nu in balbezit. Ledor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Okoye met een snelle inworp. Okereke rent richting de bal. Okereke geeft een lange en hoge pass. Adepoju geeft de bal voor. Emigo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The swot 29%, Kano Meteors 71%.
The swot - Kano Meteors 3:1