Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 7
  • Stadion: davil fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1987
davil fc oma
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sylvester is nu in balbezit. Ugochukwu rent richting de bal. Ugochukwu passt de bal in één keer door. Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udebuluzor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Salahudeen probeert naar een medespeler te passen. Ekoku speelt de bal door. Iroha rent richting de bal. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Adepoju maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Amunike passt de bal met de wreef. Odiye is nu in balbezit. Odiye passt de bal met de wreef. Iroha is nu in balbezit. Iroha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
davil fc - oma 0:1

32e minuut.
Ogunsoto geeft een hoge lob. Inworp. Ekoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melkam is nu in balbezit. Melkam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: davil fc 50%, oma 50%.
davil fc - oma 0:1

64e minuut.
Ehiorobo kopt de bal weg. Okonkwo is nu in balbezit. Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Adepoju werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
davil fc - oma 0:2

65e minuut.
Klungelig pakt Odiye de bal. Ugochukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Ugochukwu passt de bal in één keer door. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen geeft een hoge lob. Eboh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Odiye geeft een lange en hoge pass. Ogbuke rent richting de bal. Okonkwo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okonkwo krijgt een gele kaart. Ogbuke raakt geblesseerd tijdens het duel. Melkam neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
davil fc - oma 0:3

88e minuut.
Idahor geeft een hoge lob. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke onderschept slim de pass. Ogbuke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: davil fc 57%, oma 43%.
davil fc - oma 0:3