Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kogi Wolves Okeke
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Dombraye is nu in balbezit. Dombraye passt de bal zonder na te denken. Abbey is nu in balbezit. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agoye met de inworp. Famewo rent richting de bal. Famewo draait met de bal, schiet en ... Agbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Wolves - Okeke 0:1

44e minuut.
Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase is nu in balbezit. Okafor rent richting de bal. Tyavkase rent richting de bal. Tyavkase draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Wolves 65%, Okeke 35%.
Kogi Wolves - Okeke 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Eromoigbe de bal. Abbey rent richting de bal. Eromoigbe onderschept slim de pass. Abbey heeft problemen om de bal te vangen. Abbey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Egbo is nu in balbezit. Isibor onderschept slim de pass. Isibor probeert naar een medespeler te passen. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Babalade probeert naar een medespeler te passen. Famewo rent richting de bal. Famewo speelt de bal door. Abbey is nu in balbezit. Abbey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Wolves - Okeke 0:2

64e minuut.
Oliseh rent richting de bal. Oliseh speelt de bal door. Fregene rent richting de bal. Famewo onderschept slim de pass. Famewo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Opabunmi geeft de bal voor. Inworp. Dombraye met een snelle inworp. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Okafor rent richting de bal. Okafor geeft een lange en hoge pass. Agoye probeert de bal aan de voet te houden. Tyavkase rent richting de bal. Tyavkase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Wolves 58%, Okeke 42%.
Kogi Wolves - Okeke 0:2