Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinxy FC Win pro
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


11e minuut.
Ajaero rent richting de bal. Ajaero passt de bal met de wreef. Kaku probeert de bal aan de voet te houden. Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Amokachi met een harde bal richting middenveld. Etafia kopt de bal weg. Shuaibu heeft problemen om de bal te vangen. Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Babayaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ajaero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. Ojigwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amokachi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinxy FC - Win pro 1:0

19e minuut.
Obafemi rent richting de bal. Obafemi geeft een lange en hoge pass. Ojigwe probeert de bal aan de voet te houden. Isah rent richting de bal. Isah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stephen rent richting de bal. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero probeert naar een medespeler te passen. Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah haalt uit met een fantastische trap. Amokachi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinxy FC - Win pro 2:0

35e minuut.
Odiye speelt de bal door. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia passt de bal zonder na te denken. Isah is nu in balbezit. Isah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Etafia passt de bal met de wreef. Odiye rent richting de bal. Odiye passt de bal zonder na te denken. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinxy FC 42%, Win pro 58%.
Quinxy FC - Win pro 2:0

63e minuut.
Imagbudu geeft een hoge lob. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye speelt de bal door. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Salahudeen passt de bal in één keer door. Isah rent richting de bal. Isah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Abacha rent richting de bal. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha maakt een afschuwelijke overtreding. Osondu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salahudeen komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kaku geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babayaro met de inworp. Etafia is nu in balbezit. Etafia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isah rent richting de bal. Isah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinxy FC - Win pro 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinxy FC 30%, Win pro 70%.
Quinxy FC - Win pro 3:0