Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: Win pro Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1596
Win pro Crimson FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Nwosa rent richting de bal. Nwosa geeft een hoge lob. Olasupo kan de bal niet met de borst controleren. Melkam is nu in balbezit. Melkam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Okafor geeft een lange en hoge pass. Eguavoen kopt de bal weg. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye is nu in balbezit. Iloenyosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iloenyosi krijgt een gele kaart. Odiye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okunowo met een snel genomen vrije trap. Daar is Ola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osondu rent richting de bal. Osondu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Win pro - Crimson FC 1:0

24e minuut.
Ijoh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kondaponi komt het veld opgelopen.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ojigwe trapt de bal weg van het doel. Olasupo kopt de bal weg. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Win pro - Crimson FC 1:1

29e minuut.
Okunowo rent richting de bal. Olasupo rent richting de bal. Olasupo met een sublieme pass. Osondu is nu in balbezit. Osondu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Win pro - Crimson FC 2:1

36e minuut.
Okunowo kopt de bal weg. Odiye is nu in balbezit. Eguavoen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Odiye raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Odiye is nu in balbezit. Olasupo verovert de bal door een tackle van achteren. Odemwingie begaat een overtreding. Odemwingie krijgt een gele kaart. Olasupo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olasupo kan niet meer verder spelen. Ejike komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Win pro 49%, Crimson FC 51%.
Win pro - Crimson FC 2:1

50e minuut.
Ola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nwosa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejike onderschept slim de pass. Ejike geeft de bal voor. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ejike verovert de bal door een tackle van achteren. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh is nu in balbezit. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Okunowo passt de bal met de wreef. Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejike onderschept slim de pass. Osondu rent richting de bal. Osondu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Win pro 49%, Crimson FC 51%.
Win pro - Crimson FC 2:1