Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ajolotes fc Jueves Agradecidos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez passt de bal zonder na te denken. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández is nu in balbezit. Arredondo begaat een overtreding. Arredondo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft de bal voor. Adriano rent richting de bal. Adriano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuna met een snelle inworp. Arellano rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juárez is nu in balbezit. Enríquez maakt een afschuwelijke overtreding. Enríquez krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Iturbide met een snelle inworp. Arellano geeft de bal voor. Vega kopt de bal weg. Meza probeert de bal aan de voet te houden. Meza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajolotes fc - Jueves Agradecidos 1:0

36e minuut.
Norasco met een sublieme pass. Enríquez rent richting de bal. Meza is nu in balbezit. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Iturbide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajolotes fc 52%, Jueves Agradecidos 48%.
ajolotes fc - Jueves Agradecidos 1:0

55e minuut.
Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arellano geeft de bal voor. Daar is Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza is nu in balbezit. Meza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajolotes fc - Jueves Agradecidos 2:0

65e minuut.
Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano onderschept slim de pass. Adriano passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Zepeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajolotes fc - Jueves Agradecidos 2:1

90e minuut.
Meza haalt uit met een fantastische trap. Aguilera probeert de bal aan de voet te houden. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Zúñiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iturbide bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ajolotes fc - Jueves Agradecidos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajolotes fc 58%, Jueves Agradecidos 42%.
ajolotes fc - Jueves Agradecidos 3:1