Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jueves Agradecidos Platino FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano rent richting de bal. Adriano schiet op doel. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Chacón kopt de bal weg. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Alvarez de bal. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Norasco neemt de hoekschop. Ordiales heeft problemen om de bal te vangen. Osuna is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jueves Agradecidos - Platino FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jueves Agradecidos 50%, Platino FC 50%.
Jueves Agradecidos - Platino FC 1:0

62e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esquivel met de inworp. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een hoge lob. Juárez controleert de bal met de borst. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jueves Agradecidos 50%, Platino FC 50%.
Jueves Agradecidos - Platino FC 1:0