Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventini FC Leones Del Hierro
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Parada met een sublieme pass. Arroyo rent richting de bal. Met opzet legt Zamora zijn tegenspeler op de grond. Zamora krijgt een gele kaart. Arroyo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arroyo kan niet meer verder spelen. De Faría komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Mojarro rent richting de bal. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro rent richting de bal. Obledo is nu in balbezit. Obledo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventini FC 55%, Leones Del Hierro 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventini FC - Leones Del Hierro 0:0

47e minuut.
Viades is nu in balbezit. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano geeft de bal voor. De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Mojarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada met een sublieme pass. De Faría is nu in balbezit. De Faría draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Camarena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fulgencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mojarro is nu in balbezit. Obledo rent richting de bal. Solano is nu in balbezit. Mojarro rent richting de bal. Mojarro schiet op doel. Elizondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventini FC - Leones Del Hierro 0:1

65e minuut.
Veiga met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro rent richting de bal. Mojarro draait met de bal, schiet en ... Elizondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventini FC - Leones Del Hierro 0:2

68e minuut.
Fulgencio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parada krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Montoya geeft een lange en hoge pass. Solano kopt de bal weg. Casados heeft problemen om de bal te vangen. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo draait met de bal, schiet en ... Elizondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventini FC - Leones Del Hierro 0:3

78e minuut.
Solano is nu in balbezit. Mojarro onderschept slim de pass. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Obledo is nu in balbezit. Obledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Robles kopt de bal weg. Casados is nu in balbezit. Casados geeft een lange en hoge pass. Obledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamora kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventini FC - Leones Del Hierro 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventini FC 42%, Leones Del Hierro 58%.
Juventini FC - Leones Del Hierro 0:4