Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saiyajines Ardientes Real Fantasma
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros geeft een lange en hoge pass. Cabañas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saiyajines Ardientes - Real Fantasma 0:1

19e minuut.
Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro passt de bal in één keer door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vazquez met de inworp. Cabañas is nu in balbezit. Olalde onderschept slim de pass. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Olalde rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernandez. Olalde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mojarro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nieto passt de bal zonder na te denken. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saiyajines Ardientes 52%, Real Fantasma 48%.
Saiyajines Ardientes - Real Fantasma 0:1

49e minuut.
Santibáñez is nu in balbezit. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez rent richting de bal. Zepeda rent richting de bal. Zepeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Palencia geeft de bal voor. Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palencia onderschept slim de pass. Palencia draait met de bal, schiet en ... Hinojosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saiyajines Ardientes - Real Fantasma 0:2

87e minuut.
Vazquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Faría komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Mojarro controleert de bal met de borst. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saiyajines Ardientes 44%, Real Fantasma 56%.
Saiyajines Ardientes - Real Fantasma 0:2