Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiles En Cajones Real Barça Club de Fútbol
451 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Soto geeft de bal voor. Cruzalta kopt de bal weg. Luna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velasco is nu in balbezit. Velasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Mora is nu in balbezit. Valdivia is nu in balbezit. Millán onderschept slim de pass. Millán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles En Cajones - Real Barça Club de Fútbol 1:0

35e minuut.
Orrantia kopt de bal weg. Velasco rent richting de bal. Mora rent richting de bal. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Valdivia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oteo met een snelle inworp. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia onderschept slim de pass. Orrantia passt de bal zonder na te denken. Velasco rent richting de bal. Velasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles En Cajones 52%, Real Barça Club de Fútbol 48%.
Chiles En Cajones - Real Barça Club de Fútbol 1:0

56e minuut.
Mora kopt de bal weg. Daar is Ordiales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Araujo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal zonder na te denken. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles En Cajones - Real Barça Club de Fútbol 2:0

72e minuut.
Correa trapt de bal weg. Velasco is nu in balbezit. Villarreal maakt een afschuwelijke overtreding. Villarreal krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Velasco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suárez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles En Cajones 57%, Real Barça Club de Fútbol 43%.
Chiles En Cajones - Real Barça Club de Fútbol 2:0