Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Barça Club de Fútbol SPARTANS KINGS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Montemayor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palencia komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Cruzalta geeft een hoge lob. Sabina kopt de bal weg. Orrantia is nu in balbezit. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Sabina rent richting de bal. Sabina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orrantia de bal. Orrantia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Palencia rent richting de bal. Orrantia probeert naar een medespeler te passen. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sabina probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fernández probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. Paal! Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Escobar trapt de bal weg van het doel. Sedano is nu in balbezit. Sedano geeft een hoge lob. Gudiño is nu in balbezit. Gudiño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - SPARTANS KINGS 0:1

43e minuut.
Cruzalta speelt de bal door. Salinas speelt de bal door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano onderschept slim de pass. Sedano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sedano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Barça Club de Fútbol 36%, SPARTANS KINGS 64%.
Real Barça Club de Fútbol - SPARTANS KINGS 0:1

52e minuut.
Cruzalta met een sublieme pass. Sabina is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Barça Club de Fútbol - SPARTANS KINGS 1:1

73e minuut.
Fernández rent richting de bal. Palencia rent richting de bal. Fernández onderschept slim de pass. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Barça Club de Fútbol 52%, SPARTANS KINGS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Barça Club de Fútbol - SPARTANS KINGS 1:1