Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anémonas de luz AZTECAS
Normal Tactiek 541
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Iturbide is nu in balbezit. Iturbide geeft de bal voor. Fregoso is nu in balbezit. Calero onderschept slim de pass. Calero haalt uit met een fantastische trap. Davino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta speelt de bal door. Valdéz probeert naar een medespeler te passen. Degollado rent richting de bal. Degollado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno rent richting de bal. Tavares is nu in balbezit. Osorno onderschept slim de pass. Osorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero geeft de bal voor. Osorno rent richting de bal. Osorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anémonas de luz - AZTECAS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anémonas de luz 47%, AZTECAS 53%.
anémonas de luz - AZTECAS 1:0

51e minuut.
Huerta speelt de bal door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo met een sublieme pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Iturbide kopt de bal weg. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Huerta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olmedo komt het veld opgelopen. Araujo trapt de bal weg. Valdivia rent richting de bal. Valdivia geeft een lange en hoge pass. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anémonas de luz 53%, AZTECAS 47%.
anémonas de luz - AZTECAS 1:0