Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canque Afc anémonas de luz
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Moreno speelt de bal door. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez rent richting de bal. Mondragón verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Valdivia passt de bal in één keer door. Calero heeft problemen om de bal te vangen. Cadena rent richting de bal. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iturbide met een snelle inworp. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calero de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - anémonas de luz 0:1

19e minuut.
Araujo rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araujo met een snelle inworp. Osorno is nu in balbezit. Osorno geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Toledano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Calero draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Jiménez met een harde bal richting middenveld. Osorno heeft problemen om de bal te vangen. Osorno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Mondragón is nu in balbezit. Marcial tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcial krijgt een gele kaart. Mondragón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moreno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canque Afc - anémonas de luz 1:1

24e minuut.
Marcial is nu in balbezit. Máñez verovert de bal door een tackle van achteren. Serafín speelt de bal door. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Marcial geeft een hoge lob. Mondragón probeert de bal aan de voet te houden. Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragón schiet op doel. Araujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. Mondragón onderschept slim de pass. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - anémonas de luz 2:1

45e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Osorno de bal. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero onderschept slim de pass. Calero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canque Afc 51%, anémonas de luz 49%.
Canque Afc - anémonas de luz 2:1

53e minuut.
Alonso geeft de bal voor. Mondragón rent richting de bal. Mondragón passt de bal met de wreef. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Máñez geeft een hoge lob. Suárez kopt de bal weg. Moreno geeft een hoge lob. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alonso rent richting de bal. Alonso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marcial de bal. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Osorno is nu in balbezit. Osorno met een sublieme pass. Calero rent richting de bal. Calero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canque Afc - anémonas de luz 2:2

65e minuut.
Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno draait met de bal, schiet en ... Cadena heeft problemen om de bal te vangen. Navarro rent richting de bal. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Toledano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Valdivia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met een snelle inworp. Osorno is nu in balbezit. Osorno passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calero rent richting de bal. Calero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Mondragón verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragón speelt de bal door. Araujo met een sublieme pass. Cadena kopt de bal weg. Moreno geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Araujo met een harde bal richting middenveld. Moreno kopt de bal weg. Mondragón is nu in balbezit. Sandoval is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Suárez onderschept slim de pass. Serafín is nu in balbezit. Serafín speelt de bal door. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - anémonas de luz 3:2

90e minuut.
Mondragón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suárez. Mondragón raakt geblesseerd tijdens het duel. Moreno met een snel genomen vrije trap. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Iturbide ... Strafschop! Iturbide krijgt een gele kaart. Serafín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mondragón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - anémonas de luz 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canque Afc 42%, anémonas de luz 58%.
Canque Afc - anémonas de luz 4:2