Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Tranquilos Varitas Ardientes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zavala rent richting de bal. Montesinos maakt een afschuwelijke overtreding. Montesinos krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Guardado rent richting de bal. Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal met de wreef. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Tranquilos - Varitas Ardientes 0:1

21e minuut.
Oteo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mascorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascorro passt de bal in één keer door. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Zavala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Elokan geeft een hoge lob. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guardado zijn tegenspeler op de grond. Guardado krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mosqueda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mascorro. Mosqueda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Guardado de bal. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sierra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mosqueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosqueda geeft een hoge lob. Lara rent richting de bal. Lara geeft een hoge lob. La Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Montesinos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara met een snelle inworp. Zavala rent richting de bal. Zavala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Tranquilos - Varitas Ardientes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Tranquilos 76%, Varitas Ardientes 24%.
Burros Tranquilos - Varitas Ardientes 0:2

56e minuut.
España probeert naar een medespeler te passen. Oteo is nu in balbezit. Adame begaat een overtreding. Oteo raakt geblesseerd tijdens het duel. Guardado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mosqueda is nu in balbezit. Montesinos verovert de bal door een tackle van achteren. Montesinos geeft de bal voor. España rent richting de bal. España passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Máñez rent richting de bal. Lara is nu in balbezit. Lara probeert naar een medespeler te passen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel. La Torre bokst de bal weg.

88e minuut.
Sifuentes is nu in balbezit. Navarro begaat een overtreding. Sifuentes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montesinos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Elokan de bal. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Tranquilos - Varitas Ardientes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Tranquilos 54%, Varitas Ardientes 46%.
Burros Tranquilos - Varitas Ardientes 1:2