Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Furiosos Varitas Ardientes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Nieto met een snelle inworp. Adame is nu in balbezit. Rergis verovert de bal door een tackle van achteren. Rergis geeft de bal voor. Estéves maakt een snoekduik en kopt de bal. Sierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sierra met een harde bal richting middenveld. Zavala kopt de bal weg. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mosqueda geeft de bal voor. Inworp. Valverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rergis rent richting de bal. Rergis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Varitas Ardientes 1:0

37e minuut.
Adame kopt de bal weg. Terrés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mosqueda. Mosqueda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Furiosos 48%, Varitas Ardientes 52%.
Caballeros Furiosos - Varitas Ardientes 1:0

46e minuut.
Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Cortez onderschept slim de pass. Cortez geeft een hoge lob. Carmona speelt de bal door. Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis haalt uit met een fantastische trap. Sierra bokst de bal weg. Paal! Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Varitas Ardientes 2:0

56e minuut.
Estéves passt de bal met de wreef. Rergis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mosqueda. Mosqueda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rergis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rergis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ortegón verovert de bal door een tackle van achteren. Ortegón passt de bal met de wreef. Terrés speelt de bal door. Estéves rent richting de bal. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rergis rent richting de bal. Estéves rent richting de bal. Rergis rent richting de bal. Rergis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Elokan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Varitas Ardientes 3:0

84e minuut.
Rergis passt de bal met de wreef. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo met een sublieme pass. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Varitas Ardientes 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Furiosos 38%, Varitas Ardientes 62%.
Caballeros Furiosos - Varitas Ardientes 4:0