Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Extraños Halcones Ardientes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa begaat een overtreding. Sosa krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Palencia passt de bal zonder na te denken. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Estéves kan de bal niet met de borst controleren. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Valle geeft een hoge lob. Muñoz is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa rent richting de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De la Peña passt de bal in één keer door. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondo is nu in balbezit. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Valle met een sublieme pass. Redondo is nu in balbezit. Casillas begaat een overtreding. Casillas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Extraños 36%, Halcones Ardientes 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diablos Extraños - Halcones Ardientes 0:0

47e minuut.
De la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. De la Cruz geeft een lange en hoge pass. Meléndez kopt de bal weg. De la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Almaguer met een snelle inworp. De la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Peña met een sublieme pass. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Casillas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Palencia is nu in balbezit. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Extraños 52%, Halcones Ardientes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diablos Extraños - Halcones Ardientes 0:0