Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Magníficos Latin FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Yegros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Méndez komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Franco probeert naar een medespeler te passen. Preciado rent richting de bal. Montenegro speelt de bal door. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fierro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valverde maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. España met een snelle inworp. Fierro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Luna rent richting de bal. Fierro onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méndez. Méndez krijgt een gele kaart. Fierro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fierro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado draait met de bal, schiet en ... Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Montenegro geeft een lange en hoge pass. Arreola bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos onderschept slim de pass. Campos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Llanes rent richting de bal. Llanes passt de bal in één keer door. Reynoso rent richting de bal. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Bautista met de inworp. Hinojosa heeft problemen om de bal te vangen. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Magníficos - Latin FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Magníficos 64%, Latin FC 36%.
Toros Magníficos - Latin FC 0:1

51e minuut.
Barragán met de inworp. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valverde krijgt een gele kaart. Llanes raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Llanes neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toros Magníficos - Latin FC 1:1

68e minuut.
Lemos geeft een hoge lob. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Magníficos - Latin FC 1:2

79e minuut.
Montenegro geeft de bal voor. Inworp. Bautista met de inworp. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lemos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. Franco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Magníficos 53%, Latin FC 47%.
Toros Magníficos - Latin FC 1:2