Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos AD Gusanos Gordos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Nava passt de bal zonder na te denken. Sol rent richting de bal. Sol geeft een lange en hoge pass. Caballero kopt de bal weg. Klungelig pakt Calvo de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caballero neemt de hoekschop. Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez rent richting de bal. Vélez schiet op doel. Escamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Fulgencio onderschept slim de pass. Fulgencio probeert naar een medespeler te passen. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos AD - Gusanos Gordos 1:0

22e minuut.
Sol speelt de bal door. Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal in één keer door. Vélez rent richting de bal. Vélez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallos AD - Gusanos Gordos 1:1

23e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro met een sublieme pass. Sol probeert naar een medespeler te passen. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mendivil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava passt de bal met de wreef. Sol is nu in balbezit. Sol geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Durán is nu in balbezit. Durán geeft de bal voor. Prado speelt de bal door. Juárez rent richting de bal. Juárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Durán kopt de bal weg. Fulgencio heeft problemen om de bal te vangen. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Mendivil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escamilla krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Navarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salcedo met een snel genomen vrije trap. Ordáz kan de bal niet met de borst controleren. Vélez rent richting de bal. Vélez draait met de bal, schiet en ... Escamilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos AD - Gusanos Gordos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos AD 56%, Gusanos Gordos 44%.
Gallos AD - Gusanos Gordos 1:2

50e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo speelt de bal door. Juárez is nu in balbezit. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Calvo met een harde bal richting middenveld. Sol kopt de bal weg. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel. Escamilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fulgencio heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

76e minuut.
Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro onderschept slim de pass. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos AD 71%, Gusanos Gordos 29%.
Gallos AD - Gusanos Gordos 1:2