Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soles Valientes Pepitas CF
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Salcido heeft problemen om de bal te vangen. Reyes is nu in balbezit. Reyes probeert naar een medespeler te passen. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Torrado rent richting de bal. Maldonado is nu in balbezit. Torrado onderschept slim de pass. Torrado schiet op doel. Paal! Daar is Orrantia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Valientes - Pepitas CF 0:1

28e minuut.
Reyes rent richting de bal. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrado onderschept slim de pass. Torrado schiet op doel. Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Torrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrado geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Alvarez de bal onder controle te krijgen. Orrantia rent richting de bal. Orrantia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Alvarez speelt de bal door. de Assis is nu in balbezit. de Assis speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Valientes 62%, Pepitas CF 38%.
Soles Valientes - Pepitas CF 0:1

47e minuut.
Estéves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torrado rent richting de bal. Torrado draait met de bal, schiet en ... Sol maakt een snoekduik en kopt de bal. Soler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Valientes - Pepitas CF 0:2

49e minuut.
Torrado geeft een lange en hoge pass. Lezama probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrade. Lezama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alvarez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Reyes rent richting de bal. de Assis verovert de bal door een tackle van achteren. de Assis probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Paredes rent richting de bal. Andrade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrade krijgt een gele kaart. Paredes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Estéves heeft problemen om de bal te vangen. Estéves passt de bal met de wreef. Dautt is nu in balbezit. de Assis is nu in balbezit. de Assis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Salcido geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sol met een snelle inworp. Torrado rent richting de bal. Torrado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lezama speelt de bal door. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Forbes bokst de bal weg.

84e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sol met een snelle inworp. Klungelig pakt Torrado de bal. Torrado geeft een lange en hoge pass. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Valientes 48%, Pepitas CF 52%.
Soles Valientes - Pepitas CF 0:2