Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quemadura Gloriosos Halcones Ardientes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Escobar rent richting de bal. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura Gloriosos - Halcones Ardientes 1:0

30e minuut.
Valle met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Terrés zijn tegenspeler op de grond. Sosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Salas geeft een hoge lob. Valle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantoja rent richting de bal. Valle onderschept slim de pass. Valle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Meléndez kopt de bal weg. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een hoge lob. Núñez bokst de bal weg. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura Gloriosos - Halcones Ardientes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quemadura Gloriosos 59%, Halcones Ardientes 41%.
Quemadura Gloriosos - Halcones Ardientes 2:0

47e minuut.
Salas rent richting de bal. Sosa onderschept slim de pass. Sosa passt de bal met de wreef. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quemadura Gloriosos - Halcones Ardientes 2:1

49e minuut.
Prieto passt de bal zonder na te denken. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Valle de bal. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Neruda passt de bal met de wreef. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas is nu in balbezit. Casillas met een sublieme pass. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Montoya met de inworp. Daar is Neruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neruda speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Neruda probeert de bal met de borst te controleren. Casillas is nu in balbezit. Casillas passt de bal in één keer door. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quemadura Gloriosos 56%, Halcones Ardientes 44%.
Quemadura Gloriosos - Halcones Ardientes 2:1