Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:18
  • Competitiewedstrijd: League IV 3
  • Stadion: Pokeros Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2167
Pokeros Toros Magníficos
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Alcántar onderschept slim de pass. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reyes. Reyes krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Alcántar rent richting de bal. Alcántar passt de bal met de wreef. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeros - Toros Magníficos 1:0

21e minuut.
Alcántar bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántar haalt uit met een fantastische trap. Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeros 48%, Toros Magníficos 52%.
Pokeros - Toros Magníficos 1:0

57e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Alcántar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar passt de bal in één keer door. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gaytan probeert naar een medespeler te passen. Rangel is nu in balbezit. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cárdenas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Santana geeft de bal voor. Fregoso rent richting de bal. Fregoso geeft de bal voor. Alcántar rent richting de bal. Alcántar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Llanes is nu in balbezit. Rangel onderschept slim de pass. Avilán rent richting de bal. Avilán geeft een hoge lob. Gaytan kopt de bal weg. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeros 51%, Toros Magníficos 49%.
Pokeros - Toros Magníficos 1:0