Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepitas CF Gallos AD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Estéves kopt de bal weg. Reyes is nu in balbezit. Torrado met een sublieme pass. Orrantia rent richting de bal. Orrantia schiet op doel. Escamilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

7e minuut.
Zárate kopt de bal weg. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Santa Cruz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Escamilla rent richting de bal. Escamilla speelt de bal door. Oviedo rent richting de bal. Juárez rent richting de bal. Juárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas CF - Gallos AD 0:1

13e minuut.
Torrado speelt de bal door. Sol rent richting de bal. Zárate begaat een overtreding. Zárate krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Escamilla rent richting de bal. Escamilla passt de bal in één keer door. Dautt geeft een hoge lob. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate speelt de bal door. Ibarra rent richting de bal. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Olalde onderschept slim de pass. Torrado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oviedo. Oviedo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Reyes rent richting de bal. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo met een sublieme pass. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepitas CF 65%, Gallos AD 35%.
Pepitas CF - Gallos AD 0:1

54e minuut.
Ibarra passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Juárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juárez krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ambriz probeert naar een medespeler te passen. Escamilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salcedo. Salcedo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Fulgencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo rent richting de bal. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Juárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas CF - Gallos AD 0:2

63e minuut.
Juárez rent richting de bal. Ibarra is nu in balbezit. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas CF - Gallos AD 0:3

70e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Fulgencio is nu in balbezit. Oviedo speelt de bal door. Juárez is nu in balbezit. Juárez schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Salcedo geeft een lange en hoge pass. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz geeft een hoge lob. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrado is nu in balbezit. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia haalt uit met een fantastische trap. Escamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Escamilla speelt de bal door. Oviedo kopt de bal weg. Torrado rent richting de bal. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepitas CF 57%, Gallos AD 43%.
Pepitas CF - Gallos AD 0:3