Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Gordos Soles Valientes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro passt de bal in één keer door. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez haalt uit met een fantastische trap. Soler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis is nu in balbezit. de Assis speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sol rent richting de bal. Sol passt de bal in één keer door. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft de bal voor. Angeles kopt de bal weg. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Gordos 43%, Soles Valientes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gusanos Gordos - Soles Valientes 0:0

68e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Vélez heeft problemen om de bal te vangen. De la Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De la Rosa krijgt een gele kaart. Vélez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vélez kan niet meer verder spelen. Carmona komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Salcedo probeert naar een medespeler te passen. de Assis rent richting de bal. de Assis passt de bal met de wreef. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Gordos - Soles Valientes 0:1

74e minuut.
Salcedo kopt de bal weg. Carmona is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Angeles rent richting de bal. Angeles geeft de bal voor. Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Salcido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sol is nu in balbezit. Sol met een sublieme pass. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Soler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Alvarez met een sublieme pass. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava met een sublieme pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gusanos Gordos - Soles Valientes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Gordos 35%, Soles Valientes 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gusanos Gordos - Soles Valientes 1:1