Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes Galantes Mexicali fc
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Cancino onderschept slim de pass. Cancino probeert naar een medespeler te passen. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villazón trapt de bal weg. Cancino heeft problemen om de bal te vangen. Cancino kopt de bal weg. Valdivia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes Galantes - Mexicali fc 1:0

7e minuut.
Pérez geeft de bal voor. García kopt de bal weg. Hurtado probeert de bal aan de voet te houden. Vélez is nu in balbezit. Vélez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes Galantes - Mexicali fc 2:0

12e minuut.
Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez geeft een hoge lob. Vélez rent richting de bal. Vélez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia met een sublieme pass. Vélez is nu in balbezit. Vélez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cancino is nu in balbezit. Cristante onderschept slim de pass. Cristante passt de bal zonder na te denken. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. Villazón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes Galantes - Mexicali fc 2:1

37e minuut.
Máñez met een sublieme pass. Vélez is nu in balbezit. Valdivia rent richting de bal. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Montenegro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. La Torre met de inworp. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes Galantes 54%, Mexicali fc 46%.
Reyes Galantes - Mexicali fc 2:1

83e minuut.
Ugalde rent richting de bal. Ugalde passt de bal in één keer door. Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes Galantes 35%, Mexicali fc 65%.
Reyes Galantes - Mexicali fc 2:1